29 augusti 2020
11:00

Bele Barkarby FF 5

Referat: IF Brommapojkarna 9 - Bele Barkarby FF 5

Åter igen bra motstånd. Men det blev kanske först synligt i andra perioden, för vi började starkt och pressade dom tillbaka på sin planhalva. Elliot öppnar målkontot med att vinna bollen och avancera själv. Nästa mål sätter Jacob in efter lite förvirring i deras försvar efter en hörna.

Elliot gör därefter en repris på sitt mål i andra halvlekens första minut, men sedan händer det något. Det blir öppet i vårt försvar och de blir 3-1. Och 3-2. Oliver ökar till 4-2, men rejält på övertid går vi till paus med 4-3. Nu först märker vi hur Bele är ganska bra, för de sätter in tre mål och plötsligt befinner vi oss i tvåmålsunderläge. Men vi jobbar oss in i matchen igen och har den ena halvchansen och helchansen efter den andra innan Felix sätter in 5-6 två minuter för full tid. Game on! Vi skapar ytterligare några chanser och domaren verkar ha glömt tiden. Tur det, för i sista sekund sätter Gustav in 6-6 och sätter punkt för en jämn och underhållande match.

Bra insats i mål av Oliver, Gustav och Ted. Grattis Oliver till det gröna kortet.